News

2019, Oktober


17/10 - Träff med Amexci i Karlskoga. Ett av Sveriges mer spännande 3D-printing bolag. Amexci ägs och hjälper ett antal av Sveriges storbolag att ställa om till Additive Manufacturing. Tack för ett bra möte Edvin, Greta och Benjamin

http://amexci.com15/10 - Husdrömmar? Intervju med ConcretePrint i webtidningen 3DP.se

https://3dp.se/2019/10/16/husdrommar-i-3d-printad-betong/


2019, September


ConcretePrint deltar på xenters lunch för första årsstudenterna på utbildningen för 3D-tekniker. Efter lunchen presenterar Tobias ConcretePrint och verksamheten. De blivande 3D-teknikerna har många frågor och det blir 30 minuter fyllda av frågor och många skratt


http://www.xenter.se

2019, Maj


Tobias håller en inspirationsföreläsning om framtiden och 3D-printing för JMs vVD Per Lundquist och hans affärsutvecklingsorganisationEn fantastisk dag för ConcretePrint. Vi skriver ut vår första betong!!!

https://www.xenter.se/yh-bloggen/blogg/3d-printade-hus-i-betong

2019, April


ConcretePrint, Tobias v. Haslingen hade ytterligare en spännande presentation. Denna gång för arkitektkontoret LINK arkitekter.

Vi presenterade 3D utskrifter av hus och hur det fungerar. Vidare berättade vi hur långt ConcretePrint har kommit och hur vi ser på framtiden med utskrivna hus.

Avslutningsvis hade vi en diskussion om eventuella förändrade arbetssätt för arkitekter, konstruktörer och byggherrar.
2019, Februari


Möt internetpionjären som ägnar sig åt framtiden och ser mobiltelefonen som en hjärnförlängare och menar att vi varje dag påverkas av artificiell intelligens. Om elva år tror han att AI har nått en mänsklig nivå. Nu vill han också skriva ut Attefallshus i en 3D-skrivare. Lyssna till Tobias von Haslingen i detta samtal med Jerker Pettersson.


https://www.tyresoradion.se/2600
2019, Januari


Tobias v. Haslingen och ConcretePrint är inbjudna till ETTELVA arkitekter för att inspirera om framtiden kring 3D-utskrifter av hus. Tack Sara och alla intresserade deltagare det var jättekul att berätta, beskriva och diskutera med er!


Copyright © All Rights Reserved